NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT, TILL…..

img_0441img_0436img_0438img_0437img_0439img_0440

Vad har hänt sen sist? Jag har fyllt år, tänkt att jag fyllt 24. Känns som att jag är mycket äldre men ändå sååå barnslig. Konstigt det där att växa upp. Men skulle aldrig till exempel kunna se mig själv med ett barn nu, oj gud nej. Jag är ju ett barn fortfarande, eller? Finns ju inget bättre än att komma hem till mamma och pappa på middag eller att ringa mamma när någon varit lite hård mot en. Finns därför inte heller någon annan i hela världen jag hellre spenderar tid med, därför fick de dras med mig på min födelsedag. Första gången på 7-8 år, är ALLTID bortrest. Jag har varit sjuk några dagar nu men börjar bli bättre så vi åt massa gott på Restaurang Agnes på Norra Agnegatan. Det är alltid fullt och uppbokad i månader. På kvällen blev det exotiska födelsedags-drinkar för att ladda upp inför – BALIIII. Åker om några dagar och är mer än exalterad. Vi har redan en lista på location vi vill fota massor på och fira mig såklart också i 24 dagar minst hehe xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *