BRUNCHIN’ @MISS CLARA

img_0307img_0310img_0313img_0312img_0311img_0309

Miss Clara på Miss Clara hehe. De hade grymma Bellinis med guld-flarn i så jag hade absolut kunnat hälla i mig en kanna men hoppade det, den här gången i alla fall. Kikade på menyn med spänning men kände direkt att jag ville ha sötpotatis pommes, sedan självklart något riktigt sött men jag ville ändå beställa något som blev fint på bild. Sjukt att man resonerar så men är ju nästan roligare att fota maten än att faktiskt äta den. Övertalade Carina att dela med mig så vi fick testa lite av varje. Försökte ta en bild med Linnea (som bott hos mig exakt hela helgen) som jag saknar så mycket men det gick ju sådär som ni ser. Sen gick vi och köpte kaffe, shoppade, gick på bio och somnade i min säng innan 23 med varsin godis-påse. Världens mysigaste lördag xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *