Hur uppnår du hög livskvalitet?

1voyz12874417_10208734291971927_1193090982_o

Sitter nedgrävd i plugg och kom över en bok till en uppsats jag skriver. Tänkte därför dela med mig av detta boktips för att det är måndag och för att jag tycker att den är så klockren. Hur du maximera dygnets alla timmar utan att stressa ihjäl dig och hinner med mer än alla andra helt enkelt. Människor som vill utmana sig dagligen och nöjer sig med att följa normen. Läs Handbok för hållbar hög prestation av Clas Malmström. 

Boken är skriven för människor med pretentioner på livet, för människor som bryr sig om vad de gör med sitt liv och hur, för människor som tar ansvar och anstränger sig för att utnyttja sina resurser till fullo och för människor som kan belasta sig hårt för att prestera och skapa resultat, och som samtidigt vill må bra och uppleva hög livskvalitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *