Vad har egentligen hänt?

Ja, vad har hänt senaste tiden? Här kommer mobilbilder från min mysiga vecka i Stockholm. Sitter ju as we speak påväg till ”trumvirvel” Göööteborg och min prinsessa. Känner att om är helt ledig en helg blir man ju otroligt uttråkad av att vara kvar i samma stad. Vi har bokat hotell, ska på spa, festa såklart och gosa med alla härliga Göteborgare. Min uppladdning för helgen har sett ut så här;

Varit på Creative Headz och blåst håret. Finns inget jag uppskattar skönhetsmässigt som det, just eftersom jag har hår tjockt som …. kommer inte ens på någon som har så mycket hår hehe. De har en salong 2 min från min port, uupps farligt.

img_3591

Något annat som är läskigt är att Hälsocaféet också ligger på min gata. Ätit där nästan varje dag denna vecka, här är deras acerola-bowl med extra allt och en pick your own salad med massa veggo-mums.

img_3656

Jag har fått extra mycket paket denna vecka vilket gör mig superglad, vem älskar inte presenter lixom. Precis fått upp ögonen via Linkedin till FoodSpring och fick testa några av produkterna nu och min favvo är helt klart The Crunchy Fruits, MAGI. Jag har toppat alla min smoothies med dessa färgglada happy-pills.

Tagit tummen ur röven och köpt avkalkning av min Nespresso-maskin och passade självklart på att testa alla nya smaker. Ska börja hänga mer på Nespresso för de har så härlig personal. Jag har också hittat en ny doft-favorit, Carrousel by Byredo. Ni vet när en kille har en sådan härliga parfym att du måste vända dig om på gatan och drar dig själv för att springa fram och krama honom just för att du bara INTE FÅR NOG, exakt så känns det. En ny kappa har jag köpt också, kan inte bestämma mig för om den är vrål-het eller om jag ser ut som gitarristen i Electric Banana Band.

Avslutade veckan med drinkar med min prinsessa på Godot. Ni som inte varit där MÅSTE gå dit. Min kompis Henx jobbar i baren och han gör seriöst världens bästa drinkar och lovar er att jag druckit mycket cocktails i mina dagar hehe. Blev dock inte allt för sent eftersom jag inte ens hunnit packat inför min weekend.

Men nu är jag äntligen påväg och vi ska börja med spa, Sankt Jörgen närmare bestämt. Jag har hört massor bra om det och sen ska vi checka in också och längtar efter att hoppa i en hotellsäng. Det är alltid nästan det första jag gör. Förstår om ingen orkat läsa så här långt men hade en sån där morgon där man bara vill skrivaskrivaskriva. Nu kaffe, ses i Göteborg xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *