NYE CELEBRATION.

img_2794

Startade kvällen med att möta upp denna prinsessa på tågstationen. Vi åkte hem till mig och valde kläder, lockade hår och drack bubbligt.

img_2795

Jag hade på mig min favorit top från Rebecca Stella och kjol från River Island.

img_2796

Allt var super-pimpat inför firandet och alla vi tjejer fick sitta tillsammans i mitten. Vi satt och åt middag i några timmar innan vi dansade in tolvslaget. Fick massor med pussar på 12-slaget innan vi fortsatte kvällen till sent. Sorry för sämst bildkvalite men glömde helt bort att fota så detta blev bilder från snapchat där jag heter claraska@.

Hade min favorit som bordsdam och kan inte sluta titta på hennes hår?! Riktigt snyggt hade hon fått till det. Nyår är verkligen en högtid man ska dela med de som betyder mest. De sägs ju att hur du spenderar nyår säger lite om hur man vill att resten av året ska se ut. Alla mina dagar kan gärna fortsätta så här xx

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *