THE DREAM HOTEL.

Vilket snökaos….men så mysigt för mig som ska jobba inomhus hela dagen. Jag har köpt massor med lussebullar från Fabrique och ryktet säger att jag får bjuda på glögg snart. Smakade årets Blossa-glögg Kråkbär igår….ingen höjdare. Jag håller mig till de lite sötare varianterna hehe. Men all ni andra som firar första advent idag eller tyvärr sitter hemma själva kommer bli grymt uppiggade av detta kollage. Läste ett blogginlägg igår – the world’s most extraordinary places to stay och blev sjukt inspirerad. Även fast jag sett bilder på betydligt extremare hotell så såg dessa magiska ut. På en bergstopp i Kina, ett slott i Marocco, en trädkoja i Sydafrika eller varför inte i en snöhög i Finland, eller så springer du utanför dörren i Sverige idag och upplever ungefär samma känsla. Happy Sunday! xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *