LOKAL IS THE PLACE.

Lite som att vissa människor nöjer sig med leva i bara Sverige, lite så är det när människor endast går till deras stammis-ställen. Du tror att du lever och äter de bästa men det är endast för du inte testat och upplevt de bättre. Det jag försöker säga är att våga testa nya restauranger hehe. På senaste tiden har jag hittat så många härliga nya och en av dom är trumvirvel LOKAL. LOKAL ligger på Scheelegatan 8 och satsar på asian fusion med en tvist <3

img_1503 img_1504Min favoriträtt var pilgrimsmusslorna med jordärtskocka, wow.

img_1501 img_1500Är nu riktigt glad och mätt och velar mellan att ta några drinkar på stan eller hem och gosa med kudden. Kommer iaf drömma om denna efterrätt som serverades med gräddfil. Nattii x

img_1502

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *