ROYALS&RICE.

img_1374img_1380Denna kväll skålade vi för att vi flugit säkert och äntligen fick krama om våra vänner. Vi bjöd på ekologisk processo som vi hittat i en eko-butik som jag alltid handlar på i Berlin. Den här var så god! Försökte få med flaskan på bild så alla kan härma oss hehe. img_1371Drog sedan med oss Maria till Royals&Rice som är topp fem bästa restaurangerna i världen enligt mig.

Jag och Carina försökte oss på en bild tillsammans men det gick sådär. Min tröja köpte jag timmarna innan och jag älskar den redan.img_1376Maten var som vanligt mind blowing. Tempura sushi, lax/avokado rullar och toppade i massa chillimayo. Till detta sötpotatis pommes ofc. Jag dricker alltid min favoritdrink här – vanilj vodka, passionsfrukt, färsk citron, ginger bl.a. DEN ÄR MAGI!img_1375 img_1377img_1379Sprang sedan över till en bar i närheten och mötte upp 10 av Marias killkompisar och drack vodka med Club Mate. Testat det? Super vanligt i Tyskland och är ungefär som iste. Gillar det inte så mycket men i Berlin funkar det. Sedan dansade vi tills solen gick upp och efterfesten blev att hjälpa till att flytta exakt hela dagen, känns fortfarande i benen måste jag säga xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *