LETS GIVE BACK 2016 @Berns

IMG_0286Vilken gala! I lördags var vi på Berns och organisationen Hand in Hand skulle alla donationer gå till. Startade med lite mingel och fördrink innan vi satte oss ner för middag. Den bestod för min del av sötpotatis med grillad sallad. Mina bordsdejter åt något som såg lite mer spännade ut så därför får ni en bild på det istället. Middagen var lång men det gjorde inte mycket då jag hade världens finaste och roligaste bord. Vi dansade sedan hela natten till Sebjak innan vi drog vidare ut i vimlet. Fantastisk kväll och detta koncept kommer de fortsätta med varje år, så ni som missade i år -det är aldrig försent! De är tillbaka nästa år igen och över 1 miljon kr lyckades samla in i år. Under middagen hade de en live aktion och en av de sakerna du kunde bjuda på var ett tält på Summerburst 2017, så de var inte fy skam på de du kunde buda på.

IMG_0287IMG_0212IMG_0181

xxxx kärlek denna måndag till er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *