HEMLIGHETEN BAKOM BRIDGET’S BABY

HELG <3 Mysigt att vara lite ledig. En fredag under svensk höst brukar de flesta gå på bio så jag och Helena bestämde oss för att testa det. Lite för att undvika en tur på stan efter det så betalde vi biljetterna dagen innan.

Vi startade dock kvällen med AW på Anglais som är grym på fredagar mellan 17-20. Middagen åt vi lite hastigt på East efter, grym sushi men riktigt obekväma stolar har de verkligen så sätter mig alltid i baren.

IMG_0171

Filmen för kvällen var Bridget Jones Baby. Den var bäst av alla jag sett och vi skrattade oss igenom exakt hela filmen.

Skönt att vakna upp hyfsat utvilad idag och speciellt bra då en av anledningarna till att de var extra lugnt igår var att ikväll är de välgörenhetsGALA PÅ BERNS, mer om det snart xxxx

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *