the winter trip

bali1 bali2 bali3 bali5

Även fast jag ofta lever som att de inte finns en morgondag så har jag nu några månader framför mig som kommer bli stort fokus på jobb, jobb och plugg. Kommer bli lite weekends men ingen wow resa, och jag behöver flera wow-resor per år för att överleva, min vår ska vi inte tala om hehe. Idag har jag därför pre-booked lite stops på min vinterresa som kommer bli till BALI bland annat. Jag kommer också åka förbi Tokyo och Singapore. Har vänner på Bali som snällt tar emot i deras galna villa och sen har jag flera bekanta som jobbar och bor i Asien som jag vill hälsa på. Kommer jobba extra hårt nu så jag kan njuta till max när jag är iväg. Planera resor, finns det något bättre? xx

//Café Organico på Bali tänker jag absolut inte missa.//

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *