@TELE2 ARENA

En lördag på stan. Vi startade på Nytorget och Urban Deli. På menyn stod räkfrossa, viktigt att fråga om dagens aioli och stekt bröd. På Urban Deli har de allt du behöver, vem vill ha kallt vitt bröd? Till detta bör du dricka whiskey sour’s, finns ingenstans i Stockholm de gör den bättre. Klockan 19.30 hoppade vi in i en bil mot Tele2. Förbandet var enligt mig ingen höjdare så vi ställde oss i barkön. Baren skulle jag säga liknade mer en Burger King kö klockan 05.05 och sen får du inte lämna barområdet så du måste stå kvar och halsa drinken. Hmm uppskattades inte men vi var så taggade ändå och log från tå till topp genom hela konserten. Kommer alltid älska Red Hot Chili Peppers trots förfest på Burger King <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *