Tips en måndag.

Har skjutit ut mig lite för mycket denna helg och förra veckan allmänt. Jobbat, pluggat och varit ute nästan varje kväll. Knaprar koffeintabletter och druckit massa kaffe så har inte riktigt känt att jag varit trött men idag slog de mig rakt i ansiktet. Så här en solig måndag kommer tre heta tips. Köpte jeans från Gina Tricot i helgen, brukar nästan aldrig gå in där MEN dessa är perfekt så där extra höga i midjan och mjukare än mjukast. Utmärkt för dans i höga klackar. Vilda kräftor från västkusten, inte ätit skaldjur på månader då de inte riktigt passar min diet men wow dessa var fantastiska. Viktigt att unna sig ordentligt när kräftskiveaäsongen är i farten. Sist men inte minst min Soundcloud @ClaraSka. Där hittar ni verkligen de fetaste låtarna som får mig att hålla mig vaken varje dag och dansa tills kroppen ger upp. Just nu går Trouble med Offaria på repeat, har en tendens att lyssna sönder låtar xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *