MIN NICHOLIE

Nicholies 24 års-dag började med blombud från Spanien, bubbligt och färska bär. Bokade bord för lunch på FLFL vid Nytorget, all veggo och de gör allt själva. Min favorit på menyn var the halloumi wrap med falafel. Vi drack rödvin och snackade ikapp hela gänget. Sedan några timmars jobb innan jag, Nicholie och Therese körde en mördarutgång. Denna sorts utekväll är obligatorisk när ens vänner fyller år. Började med Fireball hos Fille, sedan Kåken, V och Hells. Tur att jag hade världens bästa sällskap då jag tycker utelivet i Stockholm behöver styras upp ordentligt, samma musik och långtråkiga koncept plz. Hur kan vissa människor nöja sig med detta endast? Nu ikväll har jag firat nästa tjej men mer om det imorgon, är helt slut xxx

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *