Bo inte på Hilton om du inte gillar Puro Beach

blogg1Untitled-1bloggDSC_0370bloggUntitled-1bloggUntitled-2Eftersom Hilton erbjuder sina gäster att varje dag få tillgång till solbäddar utan extra kostnad så började vi oftast våra dagar där. Att springa upp efter frukosten med en islatte och lägga dig i semiskugga och vakna till var den bästa stunden på hela dagen. Tycker dock att de borde införa barnförbud på detta hotell då Puro inte känns som en perfekt miljö för barn enligt mig. I lördags var det dagsfest efter 15 vilket i Spanien är efter 17 hehe. Vi hade bestämt oss för att hyra två stora solbäddar då betalar du ungefär 100 euro/person och sedan kan du beställa mat och dryck för den summan. Du kan till och med utnyttja spat med de pengarna men det förstod jag tyvärr efter, hade inte tackat nej till lite utdragning av ryggen. Vi drack istället meloncoolers, åt massa smårätter under dagen och drack några kannor med cava-sangria. Tycker att de var bra drag hela dagen trots att det var lite molnigt. Det var skönt att vi bara kunna springa upp några våningar för att byta om och fräscha till oss vid behov, vilket var ofta då de inte finns någon som dräller lika mycket som mig. Riktigt bra dag och vi avrundade kvällen på en riktigt spansk restaurang med massa god tapas och nya vänner xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *