DAYHEM @Port du Soleil

Ska jag vara helt ärlig så spenderade vi inte många timmar på festival-området. Hängde då under torsdagen i Dungen där de spelades lite techno/Berlin ish musik och sedan käkade vi och drack drinkar i vip-området vid sjön. Där var de lite lugnare och de hade betydligt bättre mat. Allt är dock veganskt, jag har dock absolut inga problem med det men många av mina vänner var lite besvikna och sugna på ”riktig mat”. Festerna runt WOW är verkligen 100 poäng och en av de vi var på var Dayhem på Port. Älskar de stället och vi dansade hela dagen. Avrundade kvällen med räkmacka i Gothia Towers, tycker fortfarande Avalons är godare 😉 Sedan hoppade vi in i bilen till Båstad och avslutningskväll på Pepes i Båstad x

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *