En eftermiddag i Bournemouth

Fick några komp-timmar igår  då vi fick testa The Jetty som ligger i Christ Church utanför Bournemouth. Första glaset vin sedan vi kom hit smakade riktigt fint och några soltimmar senare åkte vi hemåt. Där fick  vi lagad middag, jag har turen att få hjälp med det nu när vi jobbar så mycket. Att slippa alla husliga tjänster underlättar massor hehe. Vi satt i köket och kikade när vi maten blev lagad, sötpotatis-soppa med massa snacks blev det. Suktade efter en espresso-martini till efterrätt men fick nöja mig med naturgodis.

Önskar dock att vi hade en lika bra uteplats som vi hade i Marbella. Nu får vi sitta i vår trädgård med utsikt över en Waitrose. Nu laddar jag inför en ny arbetsdag, ska vara på kontoret redan vid 07 xx

imageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *