NEW YORK GUIDE

I höst ska jag tillbaka till NY, inte varit där på två år!? Tänkte i alla fall dela med mig med lite tips för om någon ska dit i sommar. Det är självklart otroligt varmt under sommarmånaderna så man bör ju åka ut till The Hamptons om staden steker på för hårt en dag eller två. Här kommer dock några must-do som jag alltid pricker av när jag är i NEW YORK. Restauranger är ju det viktigaste och därför har jag flest tips där. For le dinner – Morimoto, Toro, The Mercer, Tao och Lucien. Le Brunch – Sadelle’s, Smorgasburg och The Butcher’s Daughter. For le drinks& dancing – Boom Boom Room, The Box, Avenue, The Roof och Press Lounge. Missa inte att äta en kaka på Levain Bakery och ta en shot på Bounce. Jag prickar alltid in en match på Madison Square Garden också för att känna lite hockey svett. Det var allt för denna gång, tips&tricks from Clara xxx

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *