Iron Man in Nice

imageimageimagebloggDSC_9761bloggDSC_9764bloggDSC_9768bloggDSC_9774bloggDSC_9778bloggDSC_9775bloggDSC_9779

Vi prickade självklart in att se målgången av Ironman i Nice. För er som inte vet vad de innebär så är det ett av världens mest ansträngande lopp att utföra. Det är cirka 3,9 km simning, 18 mil cykling och 4,2 mil löpning. Vi gick ner till stranden vid 20.00 och då hade de hållit på sedan 06.00 så de flesta såg ut som att de fått något i röven när de sprang hehe. Vi stod och hejade någon timme innan vi smet upp till Le Méridien som är ett hotell precis vid strandpromenaden. Vi kände att vi behövde fira för alla som klarat loppet. Det blev en flaska röd vin som var maagiskt, ett ordentligt cheese-plate och en risotto med sparris och tryffel. Tack livet för denna kväll och stort grattis till alla som klarar ett lopp som detta xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *