NIKKI BEACH MONACO

bloggDSC_9868 bloggDSC_9869 bloggDSC_9870 bloggDSC_9875 bloggDSC_9880 bloggDSC_9883 bloggDSC_9899Rivstartade Monaco dagen på Fairmont och Nikki Beach. Har ju varit på flera Nikki’s runt om i världen men den här var en av de bättre och hade riktigt bra utsikt över hela staden och framförallt hamnen. Även fast det var lugnt och bara tisdag så hängde vi med massor roliga människor dock svårt att undvika svenskar då de fanns en hel del. Under dagen fyllde det på och kameran låg fint i väskan, vilket förmodligen var smartast annars hade den nog blivit rejält dränkt.

Vi drack Aperol, låg i solstolarna, badade och dj’ade. Min klänning är från Bubbleroom och jag älskar den, finns i fler färger. Dock var den inte i bästa materialet om du befinner dig nära en pool, såg ut som jag hade kissat ner den så fort jag spillde lite xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *