Château Eza

bloggDSC_9739 bloggDSC_9744 bloggDSC_9748bloggDSC_9753 bloggDSC_9759bloggDSC_9738Igår cyklade vi alltså minst fem mil, utan att överdriva. Planen var egentligen att cykla upp till den högst belägna byn som skulle ha en magisk utsikt över hela rivieran, Èze. Tydligen kunde man verkligen inte cykla dit då den ligger på en höjd av cirka 430 meter över havet. Detta stoppade självklart inte oss utan vi körde en village-sightseeing och såg helt fantastiska saker. Första drinken tog vi på Château Eza som är ett fem-stjärnigt hotell med utsikten jag satt och knackade på. Inte ens vyn från Atmosphere i Burj Khalifa slår detta. Carina drack rosé men ångrade sig snabbt till andra rundan när hon såg min Summer-Spritz. Det är kort och gott en genialisk drink de har här uppe där de tillägger ett hav med färsk passionsfrukt i en helt vanlig Aperol spritz. Idag ska vi till MONACOO x

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *