ClaraSka på Snapchat

image image image imageOj vad jag har jobbat denna helg och än är de inte slut. Påväg till jobb nummer två nu och de känns helt ok måste jag säga. Så här såg nämligen min kväll ut igår på Snapchat som jag uppdaterar flitigt. Följ gärna mig! Jag åkte direkt efter jobbet hem till Carina för hennes espresso martinis och sedan ett snabbt ombyte innan jag och Amanda tog några drinkar på Urban Deli på Sveavägen. Måste säga att jag inte är imponerad, föredrar deras mat och vin. Sedan smet jag iväg på andra äventyr innan jag vaknade lite extra trött idag men det var bara att ta nya tag. Ikväll ska jag träna och iväg på middag med en kompis jag inte sett på evigheter, ska ta med honom på ett riktigt bra ställe. Följ med på Snap. Sitter nu och kollar hotell på min trip som kommer ske väldigt snart, så taggad. Trevlig söndag. X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *