CHANGE OF HAIR-COLOUR

image image image Ni som inte googlat Guy Tang, gör det nu. Han ska nämligen få fria händer att färga mitt hår den 12/3 på en av Nordens största frisörevent. Han skapar otroliga färger och kombinationer men jag likagärna komma därifrån med grönt hår, den som lever får se. Guy bor i LA och tar inte ens bokningar nu för han är så fullbokat. Han är helt klart en av topp frisörerna i USA. Just nu har jag en mörkare färg i håret än vad jag brukar ha. Jag trivs bäst i blont/askigt med massa slingor och kommer nog alltid gå tillbaka till det tillslut men alltid kul att variera lite. Så här har mitt hår sett ut de senaste åren. I denna stund sitter jag i bilen påväg på pang-middag. Trevlig lördagskväll allihopa! X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *