Välkommen hem till mig

image image imageIgår fick jag som sagt nyckeln till min nya lägenhet. Den ligger ett stenkast från Odenplan och jag kan i princip gå överallt på under 15 min. Tanken var ju att jag och Nikilina skulle befinna oss i London nu efter lite semester och jobb men vi har ett projekt i Stockholm nu vi planerar att köra igång med och jag ska styra plugg härifrån så vi blir kvar här i någon månad minst. Känns bra då dagarna blir ljusare, bor nästan grannar med mina bästavänner och Juiceverket ligger 2 min från min port. Vi firade det med en Coco Mania (kokosolja, goji, ingefära och mango) och en King Kong (grönkål, mango, banan och ärtprotein) igår. Har en känsla av att de kommer göra mig ruinerad då mitt kök för tillfället består av en gaffel och tio cocktailglas från Kosta Boda. X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *