Sangria blaco

image image imageMin morgon startade 07.00 med ett lite argt meddelande från Niki att jag inte får sno hennes bilder nu när vi bloggar på samma portal. Snäll som jag är respekterar jag det och klickade då direkt hem en ny kamera till mig, en Nikon J5. Även fast jag älskar min mobilkamera och vardagsblogg hehe. Den har wi-fi vilket är livsviktigt då jag kan göra allt direkt i mobilen, yey. Har dock en känsla av att Niki kommer sno bilder av mig i framtiden då denna pärla tar kanon bilder. Här äter vi iaf tapas förra veckan, jag och prinsessan eller vi drack mest sangria men osten blev fin på bild. Jag är lyckligast i världen idag då jag fick tag i biljetter till världens hetaste festival igår. Mer om det i min Nöjeskoll som kommer upp 09.00 imorgon. Don’t miss! X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *