Nytt år, nytt hår

image image imageEller snart iaf, sista dagen på 2015. Vilket år, är så glad för alla människor jag lärt känna och de saker jag åstadkommit detta år. Bara att vårt älskade VOYZ vuxit fram och växer för varje dag går mig så glad i själen. Att jag hittat mitt soulsister Niki känns också helt underbart och ser  verkligen fram emot allt vi har framför oss tillsammans. Ännu mer taggad på 2016 men känner inte att jag jobbar för någon nystart som många andra. Ska fortsätta exakt som jag gjort tidigare men extra hårt med en ännu högre växel och nya projekt. Känner på mig att 2016 kommer bli ett galet roligt år med massor av spännande möjligheter. Tror dock att de är viktigt att man summerar året som gått så man för framtiden vet vart man ska lägga extra krut för att vara den bästa versionen av sig själv <3 Sista dagen av detta år idag, har så mycket planer och är så taggad. Mer om det senare, nu jobbfrukost! X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *