MOT GBG

imageimage imageHade en magisk julafton och hoppas alla känner detsamma. Bestämde igårkväll att fira juldagen i Göteborg, Sveriges framsida. Riktigt goa är dom där nere på kusten. Ska köra på med alla mina tips från min Nöjeskoll den här veckan och ha en riktigt härlig kväll. Packat ner några glittriga klänningar och mitt bästa humör. Har till och med en liten must-do lista. 1. Äta minst 5 rökta räkor, 2. Ta en selfie med minst en Glenn, 3. Dansa till en Håkan låt och dansa till som bara Håkan kan, 4. Utforska Lerum (exotiskt område utanför murarna), 5. Hångla med minst tre äkta göteborgare (måste vara född och bo i Gbg), 6. Ta en bild med Liseberg skylten på kvällstid, 7. Prata göteborgska en hel dag och undersöka om de är ett lyckligare folkslag, 8. Äta tårta med Helenas morfar (han är tydligen Göteborgs göteborgare). Haha får se hur seriöst jag tar denna lista men ska iaf äta på Toso och bada i poolen på Avalon, traditioner som inte får brytas. Nu mot GBG! X

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *