In tha making

imageimageimageimageimageimageimageimageimageNär jag landade på Arlanda efter Thailand hoppas jag direkt in i en taxi och åkte iväg på en fotografering. Jag och Niki behövde nya bilder till både blogg och andra projekt. Till vår hjälp hade vi tjejerna på Starstudio på Kaptensgatan där vi blev sminkade och preppade. Jag bar smycken från Caroline Svedbom och herregud vilken tjej, vilken kollektion. Jag fick välja och vracka och jag blev helt kär. Otroliga färger och kvalitén, resultatet kommer inom kort men vilken dag <3 Blev fotade av underbara tjejer @nextflash på Instagram, unga tjejer som var otroligt duktiga och proffsiga. Vi lyckades få massa snygga bilder trots mina noll timmars sömn. Ikväll är jag och äter tapas och dricker sangria, behövde lite paus från julstress och köttbullar. X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *