Drycken alla vill vakna till

bloggguey3

Har knarkat denna drink sedan jag kom hit och när thailändare gör den bra så gör dom den riktigt riktigt bra. Espresso-martini har varit min signatur cocktail enda sen jag blev kär i den när jag bodde i Australien för några år sedan. Hemligheten är starkt kaffe, ordentligt skakad och rätt mängd sötgrad. Glöm inte kaffebönorna på toppen, utan dom är drinken naken. Har skrivit receptet innan men måste göra det igen då den är magisk nu till jul/nyårs firanden och för en varm dag på stranden i en stor termos hehe. X

Claras liquid cocaine aka Espresso Martinis

  • 6 cl vodka (Grey goose)
  • 3-4 cl Kahlua
  • 2 shot of organic espresso
  • 2 cl white-chocolate liquor
  • Ice

 

One comment on “Drycken alla vill vakna till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *