Min stora kärlek i livet

datorDSC_9909Jag och min kärlek, min dator. Känns typ så känns ibland. Här är ifrån mässan vi var på i torsdags, riktigt instressant med massa föreläsningar och seminarium så man vet att de faktureras rätt, du betalar rätt skatt och sen självklart en massa annan inspiration också såklart. Dj Gloria som vid 62 års ålder bestämt sig för att bli entreprenör och djar nu på heltid. Älskar människor som inte längtar efter pension vid 50 års ålder och verkligen vill arbeta och gör något de brinner för. Livet tar inte slut för att du är över 60 år. Idag har jag också fixat biljetter till Social-Media Party på lördag så ska dit en sväng på dagen och träffa lite coola brudar och killar med såklart. Hört rykten av att dagen ska börjas med frukost och yoga. X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *