Big City Life

bloggstockholm1DSC_8970bloggstockholmyesbloggstockholmvoyzDSC_8968Stockholm känns just nu så mycket större än tidigare om man jämför med lilla Marbella. Igår satt jag och Niki med jobb i solen och planerade när vi åker iväg exakt från SWE. Planen är väl att komma iväg innan bildörrarna fryser igen och snön har blivit is, vilket kan bli ganska snart. Vi drack kaffe på Vurma och tog de sista lediga bordet under lunchen vilket var utomhus, gjorde inte oss något då de var i perfekt solläge. På sista bilden ser man delar av vad jag har på mig en höstdag i Stockholm, hatar ju inte färg direkt och inte heller min dunjacka i orange från Moncler, bästa köpet i år. Den ska jag ha i alperna i vår med rosa skidbyxor och grön hjälm. X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *