LOVE

bloggDSC_8893Detta par hamnade vi mittemot på vinprovningen i veckan. Spenderade halva året i Marbella, en fjärdedel i Stockholm och resterande del med att segla på världens vatten tillsammans. Gifta i snart 50 år och har många barn och barnbarn och som ni ser är de otroligt lyckliga. De satt och kramades under hela vinprovningen samtidigt som de berättade om hela deras vinförråd med 3000 viner och massa användbara tips de hade om alla sorters vin. Jag som redan nu tycker jag är en expert på alla viner fick tänka om lite. Jag kunde inte vara lyckligare idag och inte heller att jag är tillsammans och kär i mig själv hehe då det passar mig perfekt, speciellt när man är lite konstant on tour som jag brukar säga. MEN glädjer mig något otroligt att jag vet att om 60 år kommer jag sitta i min vingård och dricka mina favoritviner jag druckit genom åren men den personen jag älskar mest. Man ska njuta till max av åren man har när man är ung för de är ju helt otroligt magiska och alla härliga män man idag kan spana på och roa sig med. Tack killar för att ni finns och är så fina! X Love <3 Sundays

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *