El Patio del Marschal

bloggDSC_8940bloggDSC_8934-21bloggDSC_8926bloggDSC_8946-2bloggDSC_8944-2bloggDSC_8924bloggDSC_8919bloggDSC_8915Jag tar ju ofta mina gäster från Sverige till samma ställen för tapas just för att jag vet att de är så fantastiska. Hatar när man ska vara lite nytänkande och pröva något nytt och så är det en riktig plopp. Så kan man ju dock inte tänka med allt i livet så vi bestämde oss för att testa en ny resturang i Marbella Centro som hette El Patio del Marschal. Vi var där med några spanska vänner som vi lärt känna här nere så tanken var att vi skulle passa på att prata lite spanska men känner att jag redan blivit så bra på spanska så de blev lite engelska istället för deras skull. Vi drack ett riktigt gott rödvin och åt bland annat en tunatartar med avokado och massa chillimayo, ojojoj va god den var. Så om ni vill äta på Marbella Centros näst godaste restaurang ska ni gå hit, min favvo slår den fortfarande inte. When you know you know! X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *