FLASHBACK

blogg31blogg9blogg8blogg7blogg2blogg11blogg24blogg13blogg12Det är så kul när man tittar tillbaka på sina gamla bilder och ser hur lite man faktiskt har fotograferat jämfört med hur samhället ser ut idag eller iaf för min del. Jag skulle ha så mycket fantastiska bilder att visa omvärlden om jag hade haft en riktigt bra kamera och självklart intresset för några år sedan. Jag har sett så fina platser i mina dagar som ord knappt kan beskriva, utan krydd hehe. Whitsundays i Australien eller Chokladplantagen i Panama tar nog helt klart första platsen i dagsläget. Tänkte dock att de just nu är många som är inne på bokningar till varmare destinationer nu till vintern och jag har helt klart de bästa tipset, TULUM! Det är en liten stad som inte är fylld med turister och jag har aldrig känt mig så avkopplad som när jag var där. Det var så vackert överallt och människorna var verkligen genuint trevliga. De har också världens godaste kaffe och guacamole 😉 X

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *